1. Am mers intr-o excursie organizata de firma care face transferul de la aeroport la hotel. A fost excursie pentru cumparaturi. Ne-au spus ca mergem la un magazin de bijuterii, de haine, souveniruri, copii. Suna bine. La fiecare magazin aproape am fost intampinati de ghizi care erau din Romania. Se tineau scai de noi ca sa cumparam ceva. La magazine pretul era negociabil dupa ce scadeau TVA ul de 20%. Se negocia si pana la 60 din pretul afisat, dar sarlatania era ca puneau preturi fffffffffoarte mari fata de valoare produsului si negociai foarte mult ca sa te faca sa te simti bine ca ai obtinut un pret bun. Dar si pretul negociat era mult mai mare decat valoare produsului. Magazinele la care ne duceau erau speciale pentru turisti si la fiecare magazin primeai un ecuson „pentru reduceri” dar de fapt erau pentru comisionul firmei organizatoare a excursiei.
2. Ca tot vorbim de firma de transfer, la plecare aveam decolarea la 10 10 si ei au venit sa ne ia de la hotel la 6 30 sub pretextul ca merg greu imbarcarile. Dar, de fapt, am mai avut o mica oprire la fabrica de rahat. La ora 8 numai chef de cumparaturi nu aveam cu copilul dupa mine. Dar si imbarcarile au mers foarte greu.
3. Zgomot in hotel. De fiecare data cand ne culcam la pranz ei se gaseau sa tunda iarba cu niste masini care faceau zbomot destul de mare. Si spre final s-au cazat in camera de langa noi o famile de rusi asa de galagioasa ca ne-au stricat mereu somnul de pranz.

Reclame